Werkwijze

Bij elk project nemen wij van het begin tot het einde alle zorgen voor onze rekening. Vanaf het eerste gesprek met de klant tot de laatste afwerkingen in de tuin. Samen met betrouwbare onderaannemers staan wij garant voor het uitvoeren van kwaliteitsvolle totaalprojecten.
Hoe gaan wij te werk?

Kennismakingsgesprek

Ik kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en luister naar jouw wensen. Samen bekijken we alle mogelijkheden en bespreken we het plan van aanpak. Weet je nog niet goed welke richting je op wil? Dan deel ik graag mijn kennis om jou te inspireren. We houden natuurlijk ook rekening met jouw budget.

Offerte voor het ontwerp

Na ons gesprek, maak ik een prijsofferte op voor het ontwerp. Deze prijs is afhankelijk van de grootte van het terrein. Ik werk verder vanuit ons kennismakingsgesprek om een correcte offerte op te stellen. Wij streven er steeds naar dat jij de juiste prijs betaalt voor jouw droomtuin.

Ontwerp

Als de prijsofferte is goedgekeurd, ga ik aan de slag. Het ontwerp, beplantingsplan, technisch plan, … Wij zorgen voor een ontwerp op maat van jouw tuin. Hierbij houden we ook rekening met de ligging van de tuin, de beschikbare ruimte, zon en schaduw, … Ik werk het ontwerp tot in de puntjes uit, tot jij tevreden bent.

Offerte voor de uitvoering

Als het ontwerp klaar is, maak ik een prijsofferte voor de uitvoering van het plan. Ook hier heb jij zelf de touwtjes in handen. Heb je zelf groene vingers? En wil je een deel het plan zelf uitvoeren? Dan maken we een offerte voor een gedeeltelijk aanleg. Wil je toch liever alles uit handen geven? Dan ontvang je een offerte voor de volledige aanleg.

Start werken

Onze afspraken zijn gemaakt en ze zijn duidelijk. Jij hebt de offerte voor de uitvoering goedgekeurd, wij gaan aan de slag. De aanlegwerken starten en ik volg onze onderaannemers goed op. Wij zorgen ervoor dat de werken in jouw tuin van A tot Z perfect worden uitgevoerd.

Eindresultaat én garantie

Het eindresultaat. Jouw droomtuin wordt opgeleverd. Ik kom een laatste keer bij jou op bezoek. Samen overlopen we nog eens alles om zeker te zijn dat het resultaat 100% aan jouw wensen voldoet. Ik geef ook nog een toelichting van het onderhoudsplan. Zo weet jij perfect hoe je jouw tuin moet onderhouden.

Scroll naar boven